PjeseMakinash.al vjen si ne risi ne shitjen e produkteve per makina. Kjo platform eshte nje ndihme per bleresit  dhe shitesit duke bere cdo gje me te thjeshte se sa eshte.

PjeseMakinash.al ju mundeson te reklamoni produktet tuaja ne nje treg me te gjere. 

Hapat per hapjet e nje dyqani ne portalin tone jane:

1. Llogaria ime
2. Become a vendor
3. Plotesoni me saktesi fushat e kerkuara. 
4. Pas plotsimit te fushave te kertkuara ju do jeni te lir te plotesoni me shume dyqanin tuaj online dhe te shisni produktet qe deshironi.

Pasi te keni zgjedhur produktin e deshiruar, hapi i par do jete te klikoni “Shtoje ne shporte”. Pasi ta keni shtuar ne shporte mund te shkoni tek opsioni “kasa”. 

Me pas vjen procedura e pageses. Pagesa mund te kryhet ne dy menyra Paypal dhe cash. Ne menyre qe te procedohet duhet qe te plotesohen fushat e kerkuara si emri, adresa, numri i telefonit etj qe porosia te dergohet ne mentre sa me te sakte.

Ne momentin qe kryhet pagesa, fillon procedura e transportit. Menyren e transportit eshte me ane te postes qe shitesi preferon te procedoje. Produkti do vij tek bleresi brenda 1-3 diteve. 

Pagesa e transportit varjon nga pesha e produktit. Per produktet deri ne peshen 3 kilogram pagesa eshte 3 mij lek, nese pesha kalon 3 kilogram atehere pagesa shtohet me 500 lek per kilogram.

Nese produkti nuk funksionon, ose per nje arsye tjeter, ju lutemi te na kontaktoni qe shitesi te gjeje menyren me efikase per zgjidhjen e problemit.

Pagesen mund ta kryeni ne dy menyra, Paypal dhe Cash. Ne te dyja format e pagesave duhet informacion i detajuar rreth identitetit dhe adreses se blersit.

Te Rejat E Fundit

Regjistrohuni qe te merrni ofertat e fundit nga ne